CARA MENJADI AHLI

Perhatian para pelanggan avon yang dihormati.. Pihak Avon sedang mengadakan PROMOSI MEMBERI KEAHLIAN DENGAN PERCUMA hanya dengan pembelian RM15 produk Avon..

Cara menjadi ahli AVON..
Langkah pertama pilih produk AVON di katalog yang bernilai RM15 genap atau lebih..
Langkah kedua bank in kan jumlah belian + kos pos (RM10)ke
akaun Maybank.
no akaun : 114197091205
atas nama : NOR AZLINDA BINTI ALI
Langkah ketiga email ke katalogavon@ymail.com / sms ke 019-6866476 produk yang ditempah bersama butir bayaran, NAMA PENUH, NO KAD PENGENALAN DAN ALAMAT PENUH
kemudian saya akan daftarkan secara PERCUMA keahlian anda dan akan poskan produk tersebut + katalog avon + starterkit + hadiah percuma (free gift) dari avon secepat yang mungkin.

Sekiranya anda mempunyai masalah atau pertanyaan sila sms saya untuk respon yang cepat di 019-6866476. Terima kasih. Selamat maju jaya.Kenali diri anda sebagai pengguna avon.. anda tergolong dalam golongan...
(1) hanya membeli produk avon sekali sekala sahaja..
" untuk pelanggan kategori ini saya syorkan anda hanya jadi pembeli sahaja. Boleh membuat tempahan dengan saya ataupun pergi sendiri ke butik avon dan boleh gunakan no keahlian saya untuk dapatkan harga yang lebih murah. (NO KEAHLIAN SAYA : 9328822 atas nama NOR ASLINDA BINTI ALI). sekiranya anda ingin jadi ahli avon pun boleh.. tidak ada salahnya"

(2) minat menjual tapi tak suka cari rangkaian..
" Kategori ini saya sangat syorkan anda menjadi ahli avon.. Rebut peluang menjadi ahli avon secara percuma secepat yang mungkin kerana promosi ini "SAH" hanya sehingga 30 APRIL 2010 sahaja. Di sini anda boleh nikmati keuntungan sehingga 35% dari hasil jualan anda. Katakan satu kempen anda mampu menjual produk sebanyak RM3000.00. Komisen tunai yang anda dapat adalah RM1050.00.. lumayan kan.."

(3) minat menjual dan suka mencari rangkaian (pembina kumpulan)
" Kategori ini saya syorkan anda menjadi leader di tempat anda.. apa yang anda dapat?.. keuntungan seperti ketagori no. 2 semestinya milik anda.. yang lebihnya.. anda akan dapat extra bonus 5.5% @ 6% mengikut kelayakkan..sekiranya kategori nombor 2 menjadi komisen RM1050.00, anda dalam kategori ini pula mendapat RM1050 + 5.5% bonus menjadi RM1950.00.. banyak lagi kelebihan dalam ketegori ini seperti
i) dapat menyertai Konvensyen Antarabangsa di Bali Indonesia,
ii) insentif percutian di persada dunia seperti New Zealand, Vietnam dll
iii)berpeluang menikmati program kereta berprestij
iv) mendapat pengiktirafan daripada jualan peribadi dan juga kumpulan
dan banyak lagi kelebihan lain yang diberikan dari masa ke semasa. Untuk menjadi kategori ini anda hanya perlu membayar sebanyak RM25.00 sahaja yuran seumur hidup.. itu sahaja.. murah dan senang jer kan.. apa lagi yang ditunggu... daftar segera dengan saya.. saya bantu anda dari segi bimbingan dan promosi.. insyallah sama-sama berjaya"

Pilihan di tangan anda.. yakinlah produk Avon adalah produk permintaan semasa dan anda tidak susah untuk dapatkan pelanggan.. tak perlu memaksa pelanggan untuk beli kerana mereka memang pengguna Avon yang setia.. Produk Avon sesuai untuk semua peringkat umur dan harganya juga amat berpatutan dan paling penting semua mampu beli..

sekiranya ada pertanyaan/masalah sila email saya di copydotnet@ymail.com @ sms/call 019-6866476..

selamat maju jaya untuk semua..

** nantikan keterangan bergambar akan datang***